078 681 9009 info@beautyinandout.nl

Wimpers en wenkbrauwen

Wimperlifting

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigden door gebruik van een wimperkruller.

Het Elleebana lash lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment de ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hierdoor krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand.

De Elleebana is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. De unieke formule zorgt ook voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch.

Prijzen:
Ellleebana lashlift zonder verven: € 45,-
Elleebana lashlift met verven: € 55,-

Browtastic Henna brows

Vanaf nu kunt u ook terecht voor Henna BROWS.
De nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen!

Door de wenkbrauwen met henna te verven blijft de henna tot 2 weken op de huid zitten en tot 6 weken op de haren.

Prijs voor een behandeling is:
€29,00 incl het in model brengen van de wenkbrauwen (epileren/waxen)

Boekt u de behandeling in combinatie met de wimperlifting dan betaald u:
Wimperlifting excl. Verven + henna brows €70,-
Wimperlifting incl. Verven + henna brows €77,50